Як поліпшити секс: назвали найпростіший спосіб

0
1
Як поліпшити секс: назвали найпростіший спосіб
Існує безліч підтверджень того, що весела вдача робить вас бажанішим, особливо якщо ви – чоловік.

Про це у своїй колонці для видання "The Conversation" пише відомий психолог Джил Грінграсс, передає "Сегодня Lifestyle".

Експерт розповідає, що серед 3 тисяч пар з 5 країн і чоловіки, й жінки виявилися щасливішими у стосунках з веселим партнером. Але дружини оцінювали почуття гумору як важливу умову для щасливого шлюбу частіше, ніж чоловіки. Притім цікаво, що і чоловіки, й жінки вважали, що саме чоловік – головний гуморист у сім'ї. Майже всі пари зазначили, що гумор позитивно позначається на їхньому шлюбі.

Якщо заглибитися в питання сексуального задоволення, то виявляється певна тенденція. Дівчата з партнерами-гумористами відчувають оргазми частіше і сильніше, порівняно з дружинами не таких веселих партнерів. Вони також частіше ініціюють секс і загалом більше ним займаються. Але такі тенденції не виявляються у жінок з хорошим почуттям гумору.

Подібні результати наголошують на відмінності між ставленням до сексу у жінок і чоловіків. Ціна репродукції для жінок висока (вагітність, грудне вигодовування, короткий період фертильності), і це робить їх більш вибірковими. Чоловік з хорошим почуттям гумору демонструє свій інтелект, винахідливість, дружелюбність – ці якості важливі в усіх стосунках, особливо романтичних, і більше цінуються саме жінками.

Раніше експерти з'ясували, що у чоловіків, які віддають перевагу ранковому сексу, рідше виникають ракові пухлини, а також поліпшується кровопостачання мозку. Щодо жінок, то інтимна близькість зранку — чудові ліки від стресу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні