Учні ліцею імені Ігоря Єремеєва отримали солодкі подарунки

0
1
Учні ліцею імені Ігоря Єремеєва отримали солодкі подарунки
Дитсадок і ліцей у селі Острожець, що на Рівненщині, отримали солодкі гостинці від групи компаній "Континіум".

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Жителі села Острожця, і діти дуже дякують групі компаній "Континіум", а особливу Степану Петровичу за підтримку", - каже меценатка Ярослава Острожчук.

"Все надихає на таку святість, святковість. Кожна дитинка звичайно чекає подарунка. Я щиро дякую від імені свого колективу, ясла-дитсадок "Сонечко" Острожецької сільської ради, Степану Івахіву. За те, що він підсолодив наше таке хороше традиційне свято", - розповідає завідувачка дитсадка "Сонечко" Валентина Максим'як.

Розпочав творити добрі справи для Острожецької школи її вихованець Ігор Єремеєв. Після його смерті про рідне село народного депутата України не забули.

"Ми сьогодні продовжуємо цю хорошу традицію з хорошими небайдужими людьми, а це люди в основному всі з його компанії. Ми продовжуємо цю традицію, - допомагати школі. Останні події: ми школу перефарбували, ми школу проасфальтували, ми зробили там, як кажуть благоустрій. Вокруг школи зробили тротуар, це - все ж таки заплановані події ще при житті Ігоря Мироновича", - говорить брат Ігоря Єремеєва Євген Єремеєв.

Солодощі для вихованців дошкільного закладу й школярів, - лише маленька частина благодійних ініціатив компанії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні