Чиновники Волинського центру зайнятості писали диктуру

0
6
Чиновники Волинського центру зайнятості писали диктуру
Волинський обласний центр зайнятості написав диктант національної єдності.

Про це повідомляють на сторінці центру у "Фейсбуці".

У п'ятницю, 9 листопада, відзначають День української писемності та мови. "Українське радіо" започаткувало спецпроект, суть якого полягає в спільному написанні диктанту національної єдності.

До слова, такий флешмоб проводять шістнадцять років поспіль. Цього року до написання диктанту долучилися працівники Волинського обласного центру зайнятості.

"Написання диктанту національної єдності – це не просто спосіб перевірити себе на грамотність, це справді можливість ще раз відчути себе частинкою єдиного цілого. Текст "Крила України" дав нам нагоду зупинитися і задуматися про головне. Тут справді багато речей, які перевертають нашу свідомість, допомагають зрозуміти, що для нас дійсно важливо і почати ще більше пишатися своєю країною, любити її, об’єднуватися задля неї та змінювати себе на краще заради майбутнього", – зазначив після написання диктанту директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

Довідково:

Диктура – старовинне українське слово. Те ж саме, що "диктант".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні