Полуничка онлайн: поліцейські припинили діяльність порностудії

0
7
Полуничка онлайн: поліцейські припинили діяльність порностудії
Порностудію створив 25-річний мешканець Дніпропетровської області.

Його помічниками були чоловік та жінка з Запоріжжя. Про це повідомляє прес-центр Поліція Запорізької області

"Оперативники спільно зі слідчими та спецпризначенцями «КОРД» провели одночасні обшуки за місцем мешкання фігурантів та за місцем роботи студії: в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, а також у Вознесенівському та Олександрівському районах Запоріжжя.
У ході обшуків правоохоронці виявиили та вилучили комп’ютерну техніку, через яку здійснювалось розповсюдження контенту, веб-камери, мобільні телефони та інші речові докази.
Поліцейські встановили, що для діяльності студії зловмисники підбирали на роботу дівчат-моделей з близького кругу знайомих та друзів, а також орендували квартиру. «Працюючи» у три зміни, дванадцять моделей віком від 18 до 31 років, через сайт в мережі Інтернет, створювали відео трансляції з контентом порнографічного характеру. За це отримували грошову винагороду від користувачів сайту" - зазначили правоохоронці.

Відзначимо, що студія встигла заробити близько 300 тисяч гривень. Порно-спілберги перераховували гроші на одну з платіжних карток банку та в подальшому розподіляли між всіма учасниками "бізнесу".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні