У Луцьку для юних хокеїстів просять виділити кошти з міського бюджету

0
-1
У Луцьку для юних хокеїстів просять виділити кошти з міського бюджету
У Луцьку матері юних хокеїстів просять виділити понад 100 тисяч гривень з міського бюджету, аби діти могли тренуватися на льодовій арені до кінця року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 29 жовтня, пише ІА "Волинські новини".

Депутати розглянули звернення батьків дітей, які займаються у секції з гри в хокей з шайбою в ДЮСШ №2. Автори звернення розповіли, що батьки самотужки змушені утримувати льодовий майданчик, через подорожчання оренди виникла гостра потреба у фінансуванні до кінця року. Так, на утримання льодового майданчику до кінця року потрібно 115 тисяч гривень для того, щоб там займалися три команди дітей різних вікових категорій.

Отже, просять виділити кошти з міського бюджету. Одне тренування для дитини, зі слів батьків, коштує 1300 гривень. Діти, з їхніх слів, перемагають у турнірах, братимуть участь у чемпіонаті України, а в разі відсутності фінансування команди розпадуться.

Своєю чергою, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту міськради Олексій Веремійчик зауважив, що з міського бюджету цьогоріч вже виділяли для Федерації хокею Луцька 140 тисяч гривень і 100 тисяч – для хокейного клубу «Спарта».

Голова комісії Борис Смаль зауважив, що навряд чи хокейна секція зможе розраховувати на фінансування з міського бюджету протягом наступного року, тому що за рік сума становитиме 700 тисяч гривень.

Отже, члени комісії вирішили вивчити доцільність фінансування хокейної секції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні