--> Дев'ять ознак раку легенів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дев'ять ознак раку легенів

0
2
Дев'ять ознак раку легенів
Рак легенів дуже часто виявляють на пізніх стадіях, оскільки немає чітких симптомів цього захворювання.

Нерідко діагноз ставлять, коли рак вже на 3 стадії. Тому украй важливо вчасно помітити ознаки, які можуть вказувати на наявність хвороби, перш ніж вона почне прогресувати!, - повідомляє Тerrawoman.ua.

Рання стадія раку легенів може бути діагностована простим рентгеном грудної клітини. Тільки комп'ютерна томографія є ефективнішим методом. Завдяки ньому було виявлено безліч ранніх випадків ракових утворень! І таким чином врятовано тисячі людей по всьому світу!
Тому, медики радять людям з високим ризиком розвитку раку частіше перевіряти себе. Вірогідність злоякісної пухлини вище у людей з хронічними хворобами легенів і бронхів!!! Чоловіки хворіють в 10 разів частіше через паління!!!

Вік більшості хворих - 65-69 років.

ДІАГНОСТИКА - повинні насторожити постійні простудні захворювання: бронхіти і пневмонії більше 2 раз на рік і тягнуться більше 3 тижнів.

Симптоми раку легенів

1. Хронічний і незвичайний кашель

2. Жорстке звучання голосу

3. Втрата ваги

4. Біль в кістках

5. Головні болі

6. Ускладнене дихання

7. Біль в грудній клітці

8. Безперервний кашель

9. Свистячі звуки

Сукупність усіх цих ознак - грізний знак! Навіть якщо рентген чистий, а симптоми не йдуть, зробіть повторний рентген або комп'ютерну томографію. Будьте гранично пильними, щоб упіймати хворобу на початковій стадії!!!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні