Помічник депутата Волиньради вирішуватиме, кому надавати кредити на будівництво у селі

3
0
Помічник депутата Волиньради вирішуватиме, кому надавати кредити на будівництво у селі
Помічник депутата Волинської обласної ради Михайла ІмберовськогоВіктор Смолярчук – може стати головою Обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Про це стало відомо з проекту рішення Волиньради, розміщеного на офіційному сайті Волиньради.

У разі позитивного голосування за проект рішення на сесії обласної ради Смолярчук очолить Фонд на контрактній основі на три роки.

Останнім місцем роботи Віктора Смолярчука був департамент фінансів Волинської облджержадміністрації, де він працював заступником начальника відділу програм соціально-економічного розвитку та соціального захисту населення управління фінансів невиробничої сфери. Після цього став помічником депутата Волиньради Михайла Імберовського.

Наразі Віктор Смолярчук виконує обов’язки голови Обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Минулого тижня 4 вересня відбулося засідання конкурсної комісії, яка розглянула кандидатуру Смолярчука як єдиного претендента на посаду очільника Фонду.

У закритому режимі більшість членів комісії проголосувала за підтримку кандидатури Смолярчука.

Нагадаємо, що саме через цей Фонд працює програма «Власний дім», через яку здійснюється кредитування сільських жителів, які виявляють бажання будуватися, ремонтувати житло чи розвивати окремі види бізнесу. Умова надання такого кредиту: співфінансування з різних бюджетів та робота претендента у сільській місцевості.

Фото із офіційного сайта Волинської обласної ради
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей Смолярчук вже в Ощадбанку і у Самопомочі "накерував"...
Відповісти
І їсти він не лінується. Вуха вросли в голову.
Відповісти
Який дупутат- такий помічник. Як кажуть в нас в Україні : « яке іхало - таке здибало»
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні