Місяць без соцмереж: стартує новий флешмоб

1
-3
Місяць без соцмереж: стартує новий флешмоб
У вересні стартує флешмоб Scroll Free Septemper, який закликає користувачів різних соцмереж відмовитися від них на місяць.

Такий флешмоб ініціює Королівська спілка громадського здоров'я Великої Британії, пише Українська правда. Життя.

За словами організаторів, соцмережі зробили революцію у спілкуванні людей. Втім вони можуть викликати тривогу, депресію, поганого сну, страх щось пропустити, нелюбов до свого тіла.

На це вказує дослідження Королівської спілки, проведене у 2017 році.

Долучитися до флешмобу можна кількома способами:

- відмовитися від усіх особистих аккаунтів у соцмережах на 30 днів;

- зробити паузу від соцмереж на всіх зустрічах. Розмовляти з друзями, слухати музику, їсти, не перейматися про те, як там ваш пост в Instagram.

"Участь у Scroll Free протягом місяця дасть вам шанс подумати про ваше використання соцмереж: що ви пропустили, що – ні, що ви повинні зробити та чим насолоджуватися замість соцмереж", – пише прес-служба Королівської спілки.

Зрозумівши, що змушує почуватися добре, що – погано, можна побудувати більш здорові та збалансовані стосунки з соцмережами на майбутнє.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало! На рік як мінімум флешмоб потрібно запускати! Але толку!- зомбовані толпи соцмереж уже не можуть, щоб не надавати інформацію про себе та близьких зацікавленим: мусорам, податковій, СБУ! Новина!?- так так, саме соцмережі і є одним із важних джерел збору інформації!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні