Де не можна купатись на Волині. ВІДЕО

0
2
Де не можна купатись на Волині. ВІДЕО
У Міністерстві охорони здоров'я визначили, де на Волині категорично заборонено купатись.

За їх даними, у області є чотири водойми, купання в яких загрожує здоров'ю відпочивальників через лактопозитивні кишкові палички. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Це - ставок у Локачах, озеро Велимче у селі Соловичі, а також міський пляж у Ковелі на річці Турії, і рекреаційна зона на водосховищі Турії. Дані для дослідження збирали протягом 13-19 липня, стверджують на сайті Міністерства.

До слова, у червні цього року до списку небезпечних водойм входили також деякі водойми Луцька. Серед них - центральний пляж у Луцьку на річці Стир, і пляж «Теремно» на річці Сапалаївка. Обидва пляжі - одні з найпопулярніших місць водного відпочинку лучан.

Також до переліку небезпечних водойм входив пляж у мікрорайоні Шахтарський, що у Нововолинську. Втім, за результатами липневого дослідження, кишкових паличок у них більше не виявили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні