Іспанська вчителька праці спробувала відреставрувати статую святого і зробила з нього пластмасову ляльку. ФОТО

0
4
Іспанська вчителька праці спробувала відреставрувати статую святого і зробила з нього пластмасову ляльку. ФОТО
В Іспанії вчителька праці спробувала відновити дерев'яну скульптуру XVI століття.

Про це повідомляє https://religions.unian.ua/religionsworld/10168634-v-ispaniji-vchitelka-praci-sprobuvala-vidrestavruvati-statuyu-svyatogo-georgiya-pobidonoscya-xvi-stolittya.html.

Жінка розфарбувала скульптуру Георгія Побідоносця, яка знаходиться в церкві Сан-Мігель, обличчя й обладунки. У результаті святий, який б'є списом змія, став схожий на пластикову ляльку з яскраво-рожевим обличчям. У вчительки не було спеціальної освіти, а відреставрувати скульптуру її попросили самі священнослужителі.

"Сьогодні Естелья потрапила на сторінки газет не завдяки своєму прекрасному історичному, художньому, архітектурному й культурному спадку, а через незграбні <реставраційні> роботи які провели зі скульптурою святого Георгія XVI століття в одній із чудових церков міста", - написав мер міста Кольдо Леос у Твіттері.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні