У одній із церков заплакала статуя Діви Марії

0
У одній із церков заплакала статуя Діви Марії
Прихожани заявили про "диво" після того, як в церкві з'явилася невелика статуя Діви Марії, яка проливає сльози.

Про це пише ТСН з посиланням на Daily Star.

Фігура, яка "плаче" в Ель-Чаналі, Мексика, зацікавила віруючих та скептиків, і сотні людей, згідно з повідомленнями, відвідують церкву, щоб стати свідками Богородиці, яка плаче.

На кадрах, які публікують у соціальних мережах, видно крихітні краплі води, які виходять із очей та стікають обличчям.

Місцевий мешканець Віктор Рамос сказав: "Коли ми плачемо, і наші очі стають червоними, те саме відбувається і тут. Це та подія, явище, яке відбувається тут, у церкві".

Багато хто пов'язує сльози Діви з нестабільністю ситуації у штаті Колима, де наразі хвиля насильства. Віктор додав: "Ми можемо асоціювати це з показниками насильства, які спостерігаються тут у штаті, а також тут у громаді".

Станом на жовтень цього року прокуратурою Колими було зареєстровано 702 підтверджені навмисні вбивства. Для мешканців та відвідувачів це час, щоб помолитися за безпеку.

Але деякі вважають, що за дивною подією може бути наукова причина. Професор Луїджі Гарлашеллі зазначив, що деякі статуї можуть поглинати воду через пористий матеріал, з яких вони виготовляються.

Гарлашеллі пояснив: "Вам потрібна порожниста статуя із гіпса або кераміки, яку слід покрити ззовні водонепроникним шаром. Наповнюючи статую водою через непомітний отвір у верхній частині, пористий матеріал поглине її, але зовнішній шар не дозволить їй вийти назовні. Однак, якщо зробити невелику подряпину зовні в області слізних протоків, поглинена вода вийде через неї, ніби це сльози".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні