Тейлор Свіфт у образі рудоволосої спокусниці у новому кліпі. ВІДЕО

0
-17
Тейлор Свіфт у образі рудоволосої спокусниці у новому кліпі. ВІДЕО
Тейлор Свіфт оприлюднила новий кліп в дуеті з американською кантрі-групою Sugarland на пісню "Babe".

У новому кліпі на пісню "Babe", Тейлор Свіфт постала в незвичному образі – замість блондинки перед глядачами з'явилася рудоволоса спокусниця, - повідомляє 24 канал.

Відомо, що цю пісню Свіфт написала ще в 2012 році. Вона повинна була увійти в її альбом "Red", але була записана лише в квітні 2018 року.

Головні ролі в кліпі виконали солістка Sugarland Дженніфер Неттлз і зірка фільму "Повернення Супермена" Брендон Рут. Вони зіграли сімейну пару.

«Ми знаємо один одного вже багато років, ще з тих часів, коли Тейлор тільки починала свою кар'єру. У 2003 році вийшов наш перший альбом Premium Quality Tunes, і вона до сих пір зберігає цей диск, на якому ми тоді залишили їй автограф», – розповіла Дженніфер Неттлз.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні