Доньку відомої української співачки звинуватили у крадіжці одягу

0
Доньку відомої української співачки звинуватили у крадіжці одягу
Старша донька української співачки Олі ПоляковоїМаша – потрапила в гучний скандал.

Про це пише ТСН.

Український бренд одягу звинуватив 18-річну блогерку в крадіжці їхнього одягу на майже 8 тисяч гривень. Магазин нібито в серпні минулого року домовився з Машею про рекламу. Вони все узгодили, а блогерка отримала одяг. Маша ж так і не зробила рекламу. Спочатку вона годувала обіцянками, а потім припинила виходити на зв'язок. У магазині одягу говорять, що намагалися вирішити цю ситуацію та не хотіли скандал виносити на публіку. Однак, коли помітили, що Маша носить їхні речі, які мала б прорекламувати, терпець увірвався.

"До останнього не хотіли виносити цю ситуацію на загал. Намагалися вирішити всіма доступними способами: неодноразово пробували достукатися до Марії, навіть писали на пошту і самій Олі", - йдеться в повідомлення магазину одягу.



Маша теж не стала мовчати та розповіла власну версію. Блогерка підтвердила, що дійсно домовленість про рекламу була. Утім, вона не змогла її виконати, адже потрапила до лікарні.

"Нещодавно в Інтернеті з'явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці. Це дійсно дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила до лікарні, тому вчасно не змогла зробити рекламу", - пояснила Маша.



Блогерка говорить, що пропонувала оплатити отриманий одяг, однак їй не надіслали рахунки. Нині ж, за словами доньки Полякової, бренд почистив їхнє листування та просто намагається хайпувати на її імені.

"На жаль, люди не ввійшли в моє положення і вирішили просто хайпонути на моєму імені. Коли я запропонувала оплатити товар, мені не надіслали реквізити ФОП, підчистили листування і не відповідали. Розумію, ситуація неприємна, розумію, скандал привертає більше уваги", - додала Маша.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні