Волинянам, які заривалися до поліції, «світить» два роки в'язниці

0
-2
Волинянам, які заривалися до поліції, «світить» два роки в'язниці
Волиняни, які в стані алкогольного сп'яніння шарпали поліцейських, можуть сісти у в'язницю на два роки.

Інцидент трапився у березні цього року посеред ночі, - повідомляє поліція Волині.

П'яний 23-річний житель села Воєгоще Камінь-Каширського району за кермом автомобіля Ауді-А6, ймовірно, не впорався з керуванням і по вулиці Воля в райцентрі Камінь-Каширський врізався в електроопору. Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

На місце події для документування факту ДТП прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції місцевого відділу поліції.

Під час оформлення матеріалів правопорушник і його приятелі всупереч законним діям та вимогам поліцейських чинили опір. Шарпали поліцейських за формений одяг, штовхали, блокували рух поліцейським та самовільно, за допомогою іншого автомобіля відбуксирували автівку, на якій було вчинено ДТП.

Протиправні дії правопорушників не дали можливості поліцейським доставити авто на спецмайданчик відділу поліції.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції за фактом вчинення опору поліцейським під час виконання ними службових обов’язків відкрили кримінальне провадження. Чоловікам "світить" позбавлення волі на строк до двох років.

У понеділок, 4 червня правоохоронці провели санкціоновані обшуки в домогосподарствах фігурантів справи, під час яких вилучили два автомобілі «Audi-А6». На одному із них була вчинена ДТП, а іншим зловмисники перекривали рух поліцейським.

Досудове розслідування триває. У його ході будуть з’ясовані усі деталі правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні