Гори сміття і «новорічні сосни»: мешканці луцького двору скаржаться на переповнені контейнери

0
7
Гори сміття і «новорічні сосни»: мешканці луцького двору скаржаться на переповнені контейнери
У дворі на проспекті Соборності, 32 мешканці будинку скаржаться, що у них вчасно не вивозять сміття. Поруч з контейнерами досі лежать новорічні сосни.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного".

"Повністю забиті контейнери, сміття розноситься вітром. Ми не розуміємо, чому так. Бо вчасно платимо, але сміття вчасно не вивозять. Нехай би міська рада втрутилась і перевірила, скільки їх їздять, куди і що вони возять", - каже мешканець будинку Володимир.

Голова місцевого ОСББ Тетяна Горюнова пояснює, що раніше вивезенням сміття на їхній території займалося товариство «МЖК».

Понад місяць вона, як голова ОСББ, намагається укласти договір на надання цієї послуги з «Луцькспецкомунтрансом», але марно.

"Ми якби плавно маємо перейти до Луцькспекомунтрансу, але приїжджають раз на кілька днів. Тільки 14 квітня прийшла пропозиція від них укласти договір, хоча я була там кілька раз і писала заяви, що платитиму гроші і без договору, аби тільки сміття забирали кілька раз на тиждень", - каже жінка.

Мешканці будинку кажуть, що часто телефонують на гарячу лінію міськради, але ситуація не змінюється.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні