В Ужгороді розквітли сакури. ФОТО

0
3
В Ужгороді розквітли сакури. ФОТО
Рожеві квіти з′явилися на сакурах Ужгоода. Окрім того, розквітли й білі ампельні сакури у центрі міста.

Водночас, готуються до цвітіння рожеві суцвіття найстаріших ужгородських сакур — це величезні дерева, вік яких сягає 100 років, - пише УНН.

Показово, що висаджені минулого року молоді дерева, зокрема й привезені до Ужгорода японськими дипломатами, теж готуються до цвітіння. Їх гілки і стовбури вкрилися тисячами рожевих бутонів.

“В Ужгороді росте кілька тисяч сакур. Тільки минулого року і весною цього в місті висадили понад 170 сакур, продовжують висаджувати і далі. Загалом за попередні 2 роки у місті над Ужем висадили дерев більше, ніж за останні два десятиліття загалом”, — повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

Вже за кілька днів обласний центр Закарпаття набуде свого сезонного рожевого забарвлення — розквітнуть тисячі сакур, декоративних яблунь, японської айви.

Це період масового паломництва туристів у місто. За інформацією Ужгородської міської ради, на найближчі два тижні у готелях і хостелах міста туристами заброньовано понад 80% номерів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні