У селі на Волині розбійники напали на 92-річну бабусю

0
0
У селі на Волині розбійники напали на 92-річну бабусю
У селі Поступель Ратнівського району троє розбійників вдерлись у будинок 92-річної бабусі, погрожували їй і вимагали гроші. Згодом утекли.

Інцидент трапився у ніч на п'ятницю, 23 березня, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

Зловмисники вдерлися в житло 92-річної пенсіонерки та, погрожуючи фізичною розправою, вимагали віддати гроші. Не знайшовши в будинку коштів, розбійники втекли.

Проте розбійників вдалось піймати.

"Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі оголосили їм про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про вчинення розбою, поєднаного з проникненням у житло", - зазначив т.во. начальника ГУНП в області Сергій Козак.

Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі. Нині вирішується питання щодо обрання правопорушникам міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні