У Луцьку відкриють новий приватний садочок

9
-2
У Луцьку відкриють новий приватний садочок
У Луцьку відкриється приватний дошкільний заклад – центр розвитку дітей, батьків та педагогів «Happy kids club».

Його засновниця – Валентина Галущак. Жінка хоче створити простір, де діти будуть не тільки активно розвиватись, а й сповна насолоджуватимуться дитинством, - пише ВолиньPost.

Вона хоче запропонувати альтернативу державним закладам, забюрократизованим та обмеженим у використанні альтернативних методів виховання та навчання.

Новий заклад розташований у районі школи № 5, а двері для малечі відкриє 1 серпня.

"Ми плануємо чотири вікові групи (3, 4, 5 і 5-6 років), до 15 осіб у кожній. Хочу зазначити, що в старшу групу можуть потрапити діти різного віку (5, 6 років) залежно від того, коли батьки планують віддавати дитину в школу, оскільки навчання у цій групі буде орієнтоване на підготовку до школи", - розповіла Валентина Галущак.

Щодо переваг цього садочка жінка виокремила:

"Основний акцент - на доборі персоналу, тому що це повинні бути фахівці, які вміють і люблять спілкуватися з дітками, вчити їх та гратися з ними, мають творче мислення і велике бажання розвиватися та допомагати малятам у цьому", - вважає вона.

За її словами, процес навчання в дитячому садочку має бути цікавим.

"Діти повинні йти в туди із задоволенням. І ми будемо робити усе, щоб наші дітки, прокидаючись вранці, думали: "Ура! Я йду в садочок", - кажу Валентина.

Більше інформації - на фейсбук-сторінці садочка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а скажіть скільки коштуватиме місяць навчання чи перебування в вашому садочку, я скажу мамі з татом, може продамо корову і місяць походимо!!!???
Відповісти
Не ачкуй, ми тебе в інтернат здамо
Відповісти
Якщо вартість буде до 5000 грн місяць , то це нормально.
Питання в тому, що не може бути ЗП в Луцьку середня 7500!
а вихователі в днз аби 4000 отримували!

Живемо як в Африці, тільки холодніше трохи...
Відповісти
Так якщо дорого - то не ведіть свою дитину в тккий садок. А якщо хтось має можливість заплатити дорожче, то чому б йому не віддати дитину в заклад, де викладачі, які будуть мотивовані вищою зарплатнею, будуть краще виховувати дитину ніж це роблять у державних закладах.
А що заважає таким критикам самим відкрити такий садок.?
Особливих вкладень не вимагається, хіба знайти приміщення і добрих викладачів, організувати вихований процес і вкласти енергію і душу.
Відповісти
Педро, читайте уважніше!
200 USD за садочок, де за дитиною дивляться індивідуально це не дорого. Для нормальної країни.
але там де пенсія 1500 грн, 5К за садочок може виглядати дивно...

а відкрити не так просто, найскладніше це сертифікації і ліцензування від міносвіти.

Відповісти
Шановний мігельман, якщо ми вже перейшли на "ти" то я скажу тобі наступне: якщо ти не маєш 200 баксів то веди свою дитину в державний дитячий садок, а той хто має такі гроші то хай вирішує сам що йому робити. Я особисто не бажаю повертатись в совок де немає ніякого вибору і усі мають ходити у сірих костюмах. Є багато людей які заробили свої гроші чесно і не тобі вказувати як їм їх витрачати.
Відповісти
А хтось бачив по СТБ чи Новому(точно не памятаю)передачу за приватні садочки -то рекомендую....опустіться з небес...хочете такі гроші викидати-найміть няню...більший толк буде...
Відповісти
Чудова можливість для тих, хто може собі це дозволити. В садочка будуть клієнти. Хочеться побажати щоб утримували персонал нормальною зарплатнею. В інакшому випадку плинність гарантована, і дітям стрес. Удачі!
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/novini/robota-bez-poserednikiv-v-polshhi-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/socialnaya-lgota-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/polskij-kalendar-na-2017-rik-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-serpni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/osoblivosti-elektronnogo-deklaruvannya-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні