--> У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО

16
-4
У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО
У Луцьку створили «Луцький клуб бороданів».

Ініціатори його створення – громадський діяч Віктор Вальчук і директор луцького барбершопу «Gentlemen's Club» Микола Кропивницький. Клуб створили 17 березня, у день святого Патріка.

«Луцький клуб бороданів» - це добровільна спільнота за інтересами, створена для популяризації «бородатого» стилю життя, формування позитивного іміджу та об’єднання луцьких бороданів. – йдеться на офіційній сторінці барбершопу «Gentlemen's Club».

«Якщо вірити міжнародним дослідженням, до бороданів більш прискіпливо і підозріло ставляться правоохоронці Особисто на собі це відчув під час перельотів )))» - пояснив Віктор Вальчук.

«А позитивний імідж бороданів зазвичай формують модні журнали, фотографи, моделі тощо. Ми ж хочемо показати, що не важливо скільки тобі років, скільки в тебе статків, чи ти "модний" тощо, проте якщо ти бородань, ти в нашому Клубі, ти завжди отримаєш підтримку друзів і можеш реалізувати себе на користь інших людей» - додав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Королівське гоління, чоловічі розмови та інші тонкощі луцького джентльменства

Директор барбершопу «Gentlemen's Club» Микола Кропивницький змалював напрямки роботи клубу:

«Думаємо працювати в напрямку «просування бороданів у маси». Зокрема, в планах – проведення майстер-класів з догляду за бородою, перегляд тематичних фільмів, просвітницька діяльність тощо. Окрім того, клуб буде і як майданчик для спілкування за інтересами».

«Наприклад, у перший же день створення вирішили проводити зустрічі з хлопчиками-підлітками, для того, щоб вони знали як доглядати за волоссям в підлітковому віці. Адже структура дитячого (підліткового) і дорослого волосся істотно відрізняється, відповідно і догляд за ним мусить бути іншим», - пояснив Віктор Вальчук.

Членом клубу може стати чоловік, який досяг 18-річного віку і носить бороду. Клуб планує проводити як відкриті (куди можуть приходити всі), так і закриті (суто для членів клубу) заходи. «Все ще формується. Будуть і Правила Клубу і Етичний кодекс, логотип, клубна символіка тощо» – каже Віктор Вальчук.



«За кордоном це поширена практика, бородані різних міст, країн мають такі клуби.
В Україні я знаю що є в Києві, Миколаєві та Одесі» - пояснюють організатори.

Як пояснив Микола Кропивницький, відповідно до статуту, щоб стати членом клубу, потрібно рекомендації діючих членів клубу та позитивне рішення загальних зборів. Але до 24 квітня, щоб вступити у Клуб, достатньо буде лише заповнити анкету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці молоді гарні чисто голені та акуратно стрижені, а не з бородами, як хасиди. Ще тільки пейсів бракує.
Відповісти
Бомжи не бриті а не хлопці!
Відповісти
Краще б зробили безкоштовний гурток для малозабезпечених дітей. Страждаєте хєрньою. Діти 20 років позапускали бороди, як старі діти.
Відповісти
Молодці!
Відповісти
Так візьміть і створіть! Чи всі мають жити в країні депресивно настроєними? Ми всі такі убогі, що навіть порадіти ніколи... Краще читати про сиріт, голод, війну... А всі хто позитивом живе і вірить у краще - бомжі, ледарі! Можливо хлопці роблять більше для дітей і ветеранів ніж ті, про кого пишуть замовні статті! Почитайте про емоційне вигорання, навіть волонтерам потрібно відпочивати і відволікатись від суспільних проблем, інакше на всіх нас чекає дурка!
Відповісти
Я клубу пісюнів немає?
Відповісти
Ото позитив. Поміряємось?
Відповісти
Про війну, голод та сиріт обов'язково читати. Інакше це прийде до нас. Запам'ятайте.
Відповісти
Позитив не заважає знати, що робиться в другому кінці України. А то так запозитивитесь, що кулі до нас прийдуть. Голубарікі нещасні.
Відповісти
Стоять на фото три звичайнісіньких мужичка, таких повно, а в чому прикол? Ні в одного не бачу незвичайної бороди.
Відповісти
Земляки не сваріться, у нас всіх є важливіші проблеми, як вижити, як позбутись цієї влади і не обрати наступних покидьків. Я бороди не ношу, вона мені не подобається ,але й ці бородаті хлопці мають право на свій вибір. І від того нікому немає шкоди.
Відповісти
Ти завів бороду, щоб тебе підозрювала поліція? Ну в тебе явно гарячка.
Відповісти
вальчук - це той алкаш який колись в мєнтовці працював?
Відповісти
А в клітчатій сорочці схожий на тушканчика.
Відповісти

Terrific webpage you've got here.
Вижте и страницата ми

http://visionart.kr/board/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=525194 SEO консултант

=777?
Відповісти

Love the website-- very user friendly and lots to see!
Вижте и страницата ми

https://clashofcryptos.trade/wiki/User:WillianTedeschi SEO оптимизатор

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні