Чоловік розлучився зі своєю дружиною через її зовнішність. ФОТО

2
Чоловік розлучився зі своєю дружиною через її зовнішність. ФОТО
В Індії чоловік розлучився з дружиною через її зовнішність.

Жінка на ім’я Мандіп Каур ніколи не мала волосся на обличчі до того, як вона вийшла заміж за свого колишнього чоловіка 2012 року, пише ТСН.

Втім, за декілька років після заміжжя все раптово змінилося, коли у неї з'явилися борода та вуса. Через це її чоловік захотів розірвати стосунки.

Щоб упоратися з депресією та прийняти свої нові риси, Мандіп почала відвідувати Гурдвару - місце поклоніння серед сикхів. Завдяки цьому вона навчилася приймати свою зовнішність. Жінка поділилася, що тепер вважає волосся на обличчі своєю найкращою рисою та не збирається голитися.

У неї відросла густа борода, яку вона носить із тюрбаном. Зараз Каур займається сільським господарством та працює разом із своїми братами.

Також на додаток до свого нового фірмового стилю Мандіп почала їздити на мотоциклі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
залишилось поміняти стать
Відповісти
Це сайт Волинь24, чи Раджасхтан24?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні