--> Під стінами Волинської ОДА пікетували військові пенсіонери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під стінами Волинської ОДА пікетували військові пенсіонери

11
-4
Під стінами Волинської ОДА пікетували військові пенсіонери
Під стінами Волинської ОДА пікетували військові пенсіонери. Вони вимагали підвищити пенсії.

Акція протесту відбулась у середу, 17 січня.

"Ми зібралися тут, бо військовослужбовців на пенсії дурять не один рік. Першого січня 2018 року Кабінет Міністрів України пообіцяв підвищити пенсії, але згодом відтермінував це ще на рік. Нас постійно дурять. У нас мізерні пенсії. Наприклад, я отримую лише дві тисячі", - розповів майор у відставці Валентин Добрянський.

За його словами, низькі пенсії не приваблюють нових військових на службу в армії. Він стверджує, що такі кроки уряду підривають престижність служби у Збройних силах.

До учасників пікетів вийшли депути обласної ради В'ячеслав Рубльов, Анатолій Вітів, Олександр Соломатін, Юрій Ройко, Володимир Кучер, Роман Карпюк, Григорій Павлович та заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов. Вони своєю чергою пообіцяли підтримати вимоги пікетувальників та надіслати звернення до центральних органів влади з вимогою перерахувати пенсії військовим уже з 1 січня цього року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ветерани військової служби чи ветерани війни як пишете, то хоч розбирайтеся самі в своїй писанині а то людей вводите в оману
Відповісти
Стиль життя жида_обіцяти,брехати і не ВИКОНАТИ!!! Голосуєм і дальше за жидів.
Відповісти
їх вони вас..і вчителів прокурорів..ще пару верств аблагародять і по новій..Медведчук..табачник..Суркіс..жиріновській кабзон..лєнін..вони чо православні..
Відповісти
А чому під стінами ОДА, то ж будівля обласної ради, а ОДА там орендує лише приміщення!
Відповісти
правильно, давайте виженемо ОДА з будівлі обласної ради. Нема їм що там робити. І взагалі забагато органів різних розвелось. Треба залишити тількти обласну раду, хай вони і приймають рішення і виконую, більше толку буде. А зараз незрозуміло що. Рада приймає, а ОДА виконувати не хоче. абсурд
Відповісти
Під час війни ще щось вимагають. Нехай валять у армію служити, але вони не вміють бо в совковій армії неслужба була,а протирання штанів.
Відповісти
лучани!Чи ти один,чи вас декілька,немає значення,але повний дебілізм шкалить!!! Тільки уйобок на голову може таку хуйню написати.Ти армію бачив тільки по телевізору.Якщо ти лучанин,а ще не сопляк за віком,згадай, ті часи,коли в Луцьку базувався авіаційний полк,разом з частинами забезпечення і інтенсивність польотів. Чотири льотні дні і в дві зміни! Спека,чи мороз,дощ,чи сніг,а польоти йдуть і вдень,і в ночі.Так само наземні війська, жарились або мерзли в броні і наметах на полігонах.А в тебе язик повертається робити висери про протирання штанів?Сам то хоч служив засранцю? Думаю що різними маніпуляціями "відкосив" від служби в армії,раз таку ахінею дрищеш.
Відповісти
берегти пєчєнь треба було..защітнік..подвигі всі совєршали..заращшній син голови калхоза тоже подвігоносець..вєтеранам мвд-кгб ще по 1ю5 накіньте до 5-10...а калхозникі хай і дальше 1.5 тянуть..вони не арли родіни..
Відповісти
Вони аж так "служили",що допустили окупацію країни російськими-фашистами.
Відповісти
Ну то йди і виправляй ситуацію, а то багато "строчиш", пальці ще не стер диванний воїн? :) Прийде час то сам підеш під владні стіни пенсію собі вибивати, бо нічого не робив, а лише на клаві маразми строчив!
Відповісти
А яка пенсія в селянина,який хліб сіяв,годував цю "советську" армію,5 мільонну,яка нічого не захищала,тільки обкрадала суспільство.А тепер вони на протесті.Звертайтесь до путина,вони правонаступники ссср.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні