--> Лучанин з другом заробили на довірливих українцях мільйон гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин з другом заробили на довірливих українцях мільйон гривень

0
6
Лучанин з другом заробили на довірливих українцях мільйон гривень
Співробітники житомирської поліції затримали шахрая, який, завдяки десятку афер по всій Україні заволодів сумою, що перевищує мільйон гривень.

Крім того, в Луцьку був затриманий спільник підозрюваного, який спробував отримати за підробленими документами в відділенні поштової служби товар на 200 тисяч гривень, - пише Сьогодні.

За даними поліції, аферист розробив кілька схем шахрайства, які приносили йому тисячі гривень.

"Чоловік через мережу підшукував клієнтів, домовлявся з ними про купівлю товару і просив вислати його через поштову службу. У відділенні третя особа, яка отримувала підроблені документи нібито власника товару, отримував пересилання, оплачуючи лише доставку", - зазначив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Чоловіка звинувачують в причетності до цілого ряду подібних афер, проте діяв він дуже обережно, кожен раз залучаючи до отримання товару за підробленими документами нових людей, яких не присвячував в деталі свого задуму.

"Підозрюваний, 28-річний уродженець Красноармійського району Житомирської області, був затриманий. Нами розслідуються три факти подібних шахрайств, однак у нас є інформація про те, що подібні схеми він реалізовував і в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Умані, Чернівцях, і інших містах України ", - додав Сорока.

Чоловікові, як і його спільника, оголошено про підозру в кримінальних злочинах за статтями "шахрайство" і "підробка документів". Організатору афер загрожує до восьми років в'язниці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні