На Волині хочуть звільнити керівника обласної дитячої лікарні

8
-5
На Волині хочуть звільнити керівника обласної дитячої лікарні
Медична комісія рекомендувала звільнити Сергія Ляшенка з посади директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання.

Таке рішення мотивували тим, що у нього завершується контракт 29 листопада.

Про це повідомляє прес-служба Волинської облради.

Нагадаємо, 4 листопада обласна рада оголосила конкурс на цю посаду, прийом заявок на який триватиме до 4 грудня.

Сергій Ляшенко був призначений генеральним директором в минулому році. Про його роботу досить схвально відгукнулися депутати В'ячеслав Рубльов та Олег Бегаль.

Наразі, Сергій Ляшенко, згідно з рекомендацією профільної комісії, виконуватиме обов'язки керівника закладу до завершення конкурсних процедур.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"був призначений генеральним директором" у вас напевно як з розумом? Який директор? Посада називається головний лікар. Ганьба таким писакам. Що зовсім ніхто не хоче працювати у вашій гнилій газетьонке?
Відповісти
Шановний бред, у другому абзаці - гіперпосилання на першоджерело, прес-службу Волинської облради. "Генеральний директор" - це не Волинь24 собі придумали. І можна без "газетьонки".
Відповісти
для осіб, "не обтяжених інтелектом" пояснюю, що посада називається "Генеральний директор Волинського обласного дитячого територіально-медичного обєднання", а "головний лікар" - окрема посада. Тому. перш ніж робити паскудні зауваження, зайти треба на сайт ВДТМО і подивитись. а не демонструвати власну тупість..
Відповісти
До вашого відома, його посада справді звучить "генеральний директор", можете піти у ВОДТМО і перевірити. Посади головного лікаря там немає.
Відповісти
А Ляшенко не подавав свою кандидатуру на конкурс? Якщо людину звільняють, то має бути причина. А тут про його роботу "досить схвально відгукнулись депутати Рубльов і Бегаль". То він все-таки справлявся з роботою?
Відповісти
Увага! Обласна рада грубо порушує існуюче законодавство щодо терміну перебування на контракті керівників закладів охорони здоров‘я. Згідно ЗУ´Основи законодавства в галузі охорони здоров‘я´контракт заключаєтеся від трьох до п‘яти років, а не на один рік ‚як це полюбляє робити обласна рада .Грош ціна юристу облради ‚коли вона візує неправомочно рішення. Ганьба.
Відповісти
Напевно хочуть поставити стару калошу гагаловську ) прізвище навмисно з маленької літери.
Відповісти
Сірожа збирай гроші, буде все клас.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні