--> Голова фонду «Рідна Волинь» згадав про героя-волинянина Андрія Снітка* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Голова фонду «Рідна Волинь» згадав про героя-волинянина Андрія Снітка*

0
4
Голова фонду  «Рідна Волинь» згадав про героя-волинянина Андрія Снітка*
Проект «Честь маю» благодійного фонду «Рідна Волинь» продовжує активно працювати, вшановуючи відомих волинян, які стали історією не лише для свого краю. Дмитро Глазунов та працівники благодійного фонду «Рідна Волинь» внесли свою лепту, щоб волинянин Андрій Снітко рік тому отримав звання Героя України.

В серпні 2016 року благодійний фонд «Рідна Волинь» провів вечір пам'яті героя Андрія Снітка в Маневичах, після чого громада звернулася до Президента Петра Порошенка з клопотанням щодо надання Андрію Снітку звання Героя України посмертно. Відповідний Указ Глава держави підписав 21 листопада 2016 року. Про це на на своїй сторінці у фейсбуці пише голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

До слова, в 2015 Андрій Снітко рішенням фонду "Рідна Волинь" став лауреатом першої премії імені Бориса Клімчука. Нагороду отримала мама Раїса Халик.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні