У Луцьку згадуватимуть вчителя, що прикрив собою бойову гранату

0
9
У Луцьку згадуватимуть вчителя, що прикрив собою бойову гранату
У Луцьку відбудеться вечір пам’яті героя мирного часу Юрія Лелюкова, який ціною власного життя врятував 26 учнів. Вечір спогадів пройде у Палаці культури 28 листопада.

33 роки тому вчитель іваничівської школи Юрій Лелюков на уроці військової підготовки прикрив своїм тілом бойову гранату. Завдяки цьому живими залишилися 26 учнів школи.

У Луцьку волинянина вшанують у рамках проекту «Честь маю». Цей проект існує протягом двох років та вшановує відомих волинян, які залишили свій слід в історії.

Організатором вечора пам’яті, а також проекту, є голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов. За сприяння Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ».

Режисер-постановник дійства – заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

Запрошуємо лучан та гостей міста 28 листопада о 18.00 у Палац культури Луцька.

Вхід - за запрошеннями. Запрошення для колективів можна замовити за телефонами: (0332)24-11-02, моб. 050-378-27-05, адреса: місто Луцьк, вул. ШОПЕНА, 12А,3, офіс фонду "Рідна Волинь".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні