Оголена модель захищала тварин перед британським парламентом

2
4
Оголена модель захищала тварин перед британським парламентом
Американська модель і актриса Джоанна Крупа влаштувала одиночний пікет біля будівлі британського парламенту в Лондоні проти використання тварин у цирках по всьому світу.

Дівчина нанесла на своє тіло малюнки, що імітують шкіру тигра, - пише Газета.УА із посиланням на Reuters.

В руках вона тримає табличку з написом "Заборонимо світові цирки з тваринами зараз".

Джоанна не вперше бере участь в захисті тварин. Вона знялася оголеною для плакатів з гаслом "Я швидше буду ходити голою, ніж одягну хутро".

На оголену жінку реагують досить позитивно. В більшості, туристи просять із нею сфотографуватися. А дехто навіть подумав, що так парламент Великобританії заохочує депутатів ходити на роботу.

"Це унікальна дівчина. Вона дуже красива і витончена, коли на неї дивишся, готовий зробити все, навіть відпустити тварин", - каже американець Кай Джеймс. Він зняв на відео оригінальну акцію протесту.

Люди коментують вчинок Джоанни, що вона молодець і правильно зробила і запитують чому такі ж прекрасні жінки, як вона не приєдналися до акції.

Великобританія ввела повну заборону на використання тварин у цирках ще в 2012 році. Згідно з опитуваннями громадської думки, 94 відсотків громадян в Англії і Уельсі і 98 відсотків у Шотландії підтримали заборону.

Закони, що забороняють або обмежують участь звірів у циркових виставах, також діють в Австрії, Швеції, Австралії, Канаді, Нідерландах, Польщі, Бельгії, Фінляндії, багатьох штатах США.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас на Рівненській ще тваринок зобижають. Може під'їде, позахищає?
Відповісти
Якби я була така красуня то я би теж гола виступала на захист тварин. Молодець!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні