Затримання членів «Варти порядку» спрямоване на те, щоб навести лад в місті, - Роман Романюк

13
3
Затримання членів «Варти порядку» спрямоване на те, щоб навести лад в місті, - Роман Романюк
Очільник обласного осередку "Солідарності" Роман Романюк вважає, що затримання членів "Варти порядку" спрямоване на те, щоб навести порядок у Луцьку.

Про це він розповів у коментарі виданню "Волинь24".

Нагадаємо, у вівторок, 8 серпня, затримали керівника громадського формування "Варти порядку" Олександра Тиводара, а також обшукали домівку та офіс "вартівців".

"Я вважаю неприпустимо в Україні мати кишенькові армії. А це те, про що всі пишуть з приводу "Варти порядку". Всі ми розуміємо, що це воєнізоване і добре озброєне військове формування, яке має з одного боку благородні цілі, а з іншого і скритий підтекст. Це неприпустимо, ненормально і неправильно. Можливо, якраз ці події спрямовані на те, щоб навести лад в місті", - каже Роман Романюк.

За словами чоловіка, якщо правоохоронні органи здійснюють затримання та обшуки, то вони мають на це підстави і повноваження.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Варта порядку» незаконно стежила за людьми, - прокуратура
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі нащо ця "варта" потрібна..7 Хто ініціатор,на чиї гроші? А будиночок охо-хо..
Відповісти
Для дотримання порядку достатньо поліції та СБУ. Що це за воєнізовані найманці? Правило "рушниці на стіні" завжди спрацьовує.
Відповісти
Багато допомогла тобі СБУ і міліція в 2014 році в Криму і на Донбасі?
Відповісти
Дитино що ти мелеш? Показали що треба 5 армій мати, щоб захищатися від порошенко.
Відповісти
всі вже забули як одна лише "варта" патрулювала місто в 2014-15 роках?
Відповісти
Тільки "варта" патрулювала? Запитайте в поліції хто патрулював.
Відповісти
Яка поліція? Міліція тоді по норам поховалася!!! Бо ходили патрійоти і шугали всіх підряд!!! В когось пам'ять коротка!!!
Відповісти
Тоді патрулювали всі патріотичні Го, в т.ч. з федерацій бойових мистецтв, українського козацтва, десантури, ветеранів афганців, СОУ, самооборона Майдану, ветерани МВД та ін. які були не байдужі до своєї Батьківщини. А ВП. зявилася потім, як почали утворюватись воєнізовані ГО алігархів.
Відповісти
лично я не верю никому !!! каждая из этих сторон , напялив вышиванку и имитируя из себя овцу невинную, пытается нам внушить, что они " типа за перемены " ))) дааа, всё было бы смешно, если б не было так грустно ))) мне жаль мою украину т.к. её превратили в чей то бизнес проект ,,. родная моя....матушка наша......)))




Відповісти
Шановний , я вдячна варті порядку, що захистили мою дитину , коли від міліції в Луцьку і не пахло, бо вони повтікали, а ці хлопці не дали відлупцювати мою дитину , бо у неї "гаманець гарний"
А зараз кажете навіщо вони ? У вас зовсім клепки немає?
Відповісти
В ті роки тільки Варта забезпечила, щоб хати не палили та людей не калічили!! І ті, хто спокійно дрихли вдома, навіть не підозрювали чого спокій в Луцьку!!!!
Відповісти
Це не варта а Бригада бариги укропівського
Відповісти
Висер! Добре хоч служба зайнятості забезпечує всіх роботою. Займіться кожен своїм ділом! А то коментатори!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні