На Волині активізувалися шахраї

0
0
На Волині активізувалися шахраї
На Волині почали активно діяти шахраї, які "намахують" людей на гроші.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

"Протягом доби до відділів та відділень ГУНП у Волинській області звернулося семеро громадян, яких шахраї ошукали на понад 140 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

У четвер, 8 червня близько 12 години до Любешівського відділення поліції звернувся 32-річний мешканець району про те, що на початку січня 53-річний житель селища Любешів під приводом надання водійських курсів заволодів його грошима у сумі 2,5 тис. грн.

До Турійського відділення поліції звернувся 46-річний ковельчанин і повідомив, що у квітні цього року невідома йому особа через всесвітню мережу Інтернет під приводом продажу велосипеда заволоділа грошима в сумі 9,5 тис. грн.. Дільничні офіцери поліції встановили причетність до скоєння цього злочину 18-річної мешканка Ківерцівського району.

До Ківерцівського відділу поліції звернувся 27-річний мешканець району із заявою про те, що візуально знайомий рівнянин під приводом позики заволодів його грошима у сумі 800 дол. США.

Окрім того, в Луцьку та Луцькому районі зафіксовано 2 випадки шахрайств, де невстановлені особи зателефонували потерпілим на мобільний телефон і назвавшись працівником банку, заволоділи реквізитами карток і зняли з них 1, 9 тис. грн. та 29,906 грн. відповідно.

За усіма фактами відкрито кримінальні провадження. Наразі триває досудове розслідування.
Теги: шахраї
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні