З луцького військового музею вивезли вертоліт

5
-5
З луцького військового музею вивезли вертоліт
Гвинтокрил Мі-8Т демонтували, щоб реставрувати.

У Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки 31 травня демонтували вертоліт Мі-8Т, пишуть “Волинські новини”.

Вертоліт, за словами директор музею Ігоря Пасюка, повезли до Полтави на реставрацію.

Відновленням Мі-8Т займуться спеціалісти техніко-експлуатаційної частини 18-ї окремої бригади армійської авіації, яка дислокується на Полтавському військовому аеродромі.

Наказ на транспортування гвинтокрила надано Міноборони.

Як інформує портал “Музейний простір Волині”, днями Волинський регіональний музей отримав новий експонат. На баланс установи передали 45-міліметрову протитанкову гармату зразка 1942 року (М-42). Ці гармати використовувалися радянськими військами як протитанковий засіб із 1942 до закінчення Другої світової війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дожились, скоро ще Т-34 вивезуть , теж, мабуть, на реставрацію
Відповісти
мабуть повезли в с.Липини бо там ....(У Києві заборонили феєрверки і салюти до завершення АТО/////) а по програмі що висить в с.Липини на день села:дискотека , концерт, салют..... по ходу АТО закінчилось , так мабуть вирішили депутати сільради на чолі з головою !!? нажаль цинізм і жага наживи закрила очі жителям і керівникам в с.Липини, тож повезли вертолыт щоб роздивитись те лицемырство з верху
Відповісти
Все правільно треба використовувати всі ресурси. Корпусу нічого не бракує, відновлення, ремонт і встрій, нема чого такій машині гнити в музеї, хацй отримає друге дихання.
Відповісти
Оце бред, дожились.
Відповісти
Ти брєд це момент твого народження
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні