Ноутбук, валюта і металобрухт: що за вихідні накрали у Володимирі-Волинському

0
-8
Ноутбук, валюта і металобрухт: що за вихідні накрали у Володимирі-Волинському
Близько сотні заяв надійшли у Володимир-Волинський відділ поліції протягом травневих вихідних.

Усі вони здебільшого стосувалися вчинення крадіжок, - пише Район.Володимир-Волинський.

Військовослужбовець місцевої військової частини повідомив поліцію, що з його квартири, шляхом взлому замка на вхідних дверях, невідомі вкрали особистих речей на суму понад 10 тисяч гривень.

У селі Селець під час дружнього застілля у 21-річного господаря зник гаманець, в якому зберігалося 200 доларів та 200 гривень. Помітивши зникнення, хлопець викликав поліцію. Після приїзду правоохоронців вдалося з'ясувати, що вкрав гаманець його 22-річний земляк - товариш по чарці, в якого під час огляду виявили 1100 гривень та 100 доларів, походження яких він не зумів.

Ще одна крадіжка зареєстрована на вулиці Івана Мазепи, що у Володимирі-Волинському. Пошкодивши вхідні двері, невідомий зловмисник викрав у 30-річного мешканця міста ноутбук та мобільний телефон. Нині встановлюється сума збитків.

Двоє безхатченків із новобудови, що знаходиться у селі Заріччя, вкрали 18 кілограмів металобрухту та 5 метрів обгороджувальної сітки. Ще із однієї новобудови на вулиці Шухевича, що у Володимирі-Волинському, невідомі поцупили запасні частини до різних марок автомобілів.

На вулиці Гоголя, що у Володимирі-Волинському, у 42-річного мешканця міста вкрали велосипед із власного подвір'я, а в 33-річного жителя багатоповерхівки, що на вулиці Луцькій, - велосипед із під'їзду будинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні