«П'яна» трагедія: у Ратнівському районі до смерті забили чоловіка

1
-6
«П'яна» трагедія: у Ратнівському районі до смерті забили чоловіка
У селі Язавні Ратнівського району 34-річний місцевий мешканець до смерті побив односельця.

Трагедія трапилася в суботу, 21 січня, - повідомила прес-служба волинської поліції.

Труп 34-річного мешканця Ратнівського району знайшли вранці в одному із нежитлових будинків села Язавні. На тілі покійного були явні ознаки насильницької смерті, зокрема, на його обличчі було видно садини та забої.

Виявилося, що після спільної пиятики, його побив 34-річний односелець. Після бійки підозрюваний залишив потерпілого в нежитловому будинку, де той згодом помер. Зловмисника поліція затримала.

«Затриманому слідчі оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – пояснив керівник волинської поліції Петро Шпига.

Чоловікові "світить" до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я перепрошую, журналіст, який це писав, взагалі має вищу освіту? "Виявилося, що після спільної пиятики, його побив 34-річний односелець." - що означає "виявилося", це встановило слідство? Якщо так, то треба писати: слідчі встановили. І прізвище слідчого вказати. "Після бійки підозрюваний залишив потерпілого в нежитловому будинку, де той згодом помер." - хто це бачив, хто це стверджує? Автор цієї замітки? Він звідки це знає? У нього на руках є висновок слідчих? Чи, може, автор входить до слідчої групи? "Зловмисника поліція затримала." - це взагалі постріл в журналістику як таку. Поліція затримала не зловмисника, а підозрюваного! Якщо ж горе-журналіст називає підозрюваного зловмисником, то це називається тиском. Якби автор такі нісенітниці написав у США, то довго виплачував би компенсації за свої недолугі слова.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні