У Луцьку святкуватимуть «Різдво з усім світом»

2
1
У Луцьку святкуватимуть «Різдво з усім світом»
На Волині пройде всеукраїнське пісенне дійство під назвою «Різдво з усім світом».

Подія стане стартом проекту організованого в рамках відзначення 500-річчя Реформації в Україні та подарує особливу атмосферу справжнього свята, - повідомляють організатори.

Участь в акції у Луцьку візьмуть понад 400 учасників хорів, які своїм співом подарують різдвяний настрій усім присутнім, а до слова привітання і молитви запрошені священнослужителі церков Луцька та представники влади. Організатори закликають усіх лучан та гостей міста приєднатися до спільної хвали Народженому Спасителю.

Захід відбудеться 25 грудня о 15 годині на Театральному майдані.

Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет ініціює проведення заходу в масштабах усієї Волинської області. У населених пунктах Волині, де представлені протестантські громади, будуть організовані різдвяні дійства.

Мета таких заходів - закликати жителів наших міст, селищ та сіл до відзначення події Народження Спасителя Ісуса Христа та до спільної молитви за Україну.

Ціль заходу - в спільному святкуванні Різдва об`єднати усіх християн навколо біблійних цінностей!

Подібні флешмоби відбудуться практично у всіх обласних і районних центрах України, та наймаштабніше дійство пройде на Європейській площі столиці в якому заспівають 2017 хористів з усієї країни.



Теги: різдво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розпочинається місячне українське світо ДРАБАДАН.
Нам один хрен що святкувати ми такі аби бухати. Гуляй народ в в країні бардак і анархія.
Відповісти
Цікаво!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні