Вифлеємський вогонь миру везуть до Луцька

0
3
Вифлеємський вогонь миру везуть до Луцька
Пластуни повезли Вифлеємський вогонь миру до Луцька, Колок та Рівного.

У Луцьку вогонь традиційно передадуть прихожанам римо-католицького кафедрального костелу Святих Петра і Павла 18 грудня о 10.00.

У Свято-Троїцький собор пластуни передадуть Вифлиємський вогонь 19 грудня о 17.00, а громаді міста Луцька - 5 січня.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 грудня, польські харцери передали Вифлеємський вогонь миру волинським та рівненським пластунам.

Офіційна передача Вифлеємського вогню відбулася на пункті перетину кордону “Устилуг-Зосин” на мосту, що поєднує береги річки Буг.
Пластуни станиці Колки, станиці Луцьк та станиці Рівне отримали іскри вогню від польських харцерів із міста Грубешова. Також у заході взяли участь представники духовенства, місцевої влади та школярі із Володимира-Волинського. Єднання християн відбулося спільною молитвою, та вітальними виступами.

Скаути України та Польщі вітали один одного колядками та обмінювались різдвяними подарунками, пластуни заспівали пісню Вифлеємського вогню миру.
П
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні