Кіоски на луцькій автостанції зноситимуть вибірково

0
2
Кіоски на луцькій автостанції зноситимуть вибірково
На автостанції №1 в Луцьку планують демонтувати тимчасові споруди, проте не всі.

Про це стало відомо під час спільної наради представників міської влади та ініціативної групи підприємців, котрі ведуть підприємницьку діяльність на території автостанції, - повідомляє Конкурент.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що міська рада затвердила проект детального планування території автостанції, на якій розміщені ці тимчасові споруди. Втім, чиновник запевнив, що міська рада зі свого боку намагатиметься зберегти якомога більше об'єктів торгівлі.

Він також анонсував, що на виконком винесуть проект рішення щодо демонтажу тимчасових споруд на території автостанції, які були встановлені нещодавно.

Представники ініціативної групи пообіцяли шляхом так званої інвентаризації визначити тих, хто встановив кіоски нещодавно.

Натомість вони вимагали змінити чинний проект детального планування і зберегти робочі місця всіх інших підприємців.

Однак Тарас Яковлев відповів, що зберегти всі робочі місця не вдасться, оскільки відповідного до нового проекту детального планування, кіосків на території автостанції має бути значно менше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні