--> Як не залишитися без грошей: прикмети та заборони 1 жовтня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як не залишитися без грошей: прикмети та заборони 1 жовтня

1
Як не залишитися без грошей: прикмети та заборони 1 жовтня
Православне свято 1 жовтня - день пам'яті преподобного Євменія, який жив у VII столітті на острові Крит і був єпископом. З молодих років чоловік вірив у Господа, вів благочестиве життя і намагався допомагати бідним, пише УНІАН.

Прикмети 1 жовтня
яка погода на Ірину - такою вона буде і 1 квітня;
птахи не поспішають відлітати - зима настане нескоро;
високий бур'ян виріс - взимку буде багато снігу.

Що сьогодні не можна робити
У цей день категорично не можна лінуватися, інакше взимку залишитеся без грошей. Переживати і страждати також не рекомендується, краще налаштуватися позитивно і попросити у святих те, що ви хочете. Але не просіть більше покладеного - покарають за жадібність.

Що можна робити 1 жовтня
У цей день прийнято заварювати шипшину, робити з неї чаї або цілющі відвари. Також з шипшини можна робити варення на зиму, щоб уберегтися від застуд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб не залишиться без грошей знайдіть собі роботу,не куріть і не пийте алкаші.А краще почитайте книжку цікаву і чогось навчитеся.А краще сходіть на концерт Степана Гіги у Львові 4жовтня.Смачних вам вихідних.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні