У центрі Луцька почали друкувати селфі на каві. ФОТО

1
3
У центрі Луцька почали друкувати селфі на каві. ФОТО
У луцькому "Скайбарі Фемілі" відтепер можна скуштувати оригінальну каву, на якій можуть надрукувати майже будь-яке зображення.

Днями у закладі з'явився незвичний апарат, який може нанести зображення на пінку кави. До слова, друкувати можна і на коктейлях, які мають щільну білкову пінку і навіть на пиві. Та все ж цей апарат більше призначений саме для кави.

Увесь магічний процес виглядає так: бариста варить каву у звичайному професійному кавовому апараті, а потім ставить горнятко у цей чудо-апарат. А він безпечними харчовими барвниками наносить зображення, яке попередньо завантажується в пристрій за допомогою вай-фаю.

Як розповів нам співвласник бару Сергій Ярмолюк, таку ідею подачі кави він побачив на одному з ізраїльських стартапів, а сам апарат - на міжнародній виставці для рестораторів у Мілані.

Цікаво, що в Україні є тільки два заклади, у яких можуть друкувати на каві. Один - львівський. Однак їхній апарат працює за принципом струменевого принтера і їхні барвники можуть бути не зовсім безпечними. А другий заклад - луцький "Скайбар Фемілі". Тут друкують харчовими барвниками.

"Ми були перші. Апарат замовили ще місяців п'ять тому", - розповів Сергій.

Сам диво-прилад вартує близько 2000 доларів. А кава з малюнком - поки на 20 гривень більше, ніж звичайна. Так, наприклад, звичайне капучино в закладі коштує 27 гривень, а з малюнком буде - 47.

До слова, після тестування "магічної" кави, Сергій також планує відкрити мережу закладів, фішкою яких буде ця кава.

Передрук заборонений

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в патіо де фіорі давним давно так роблять. ото новина!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні