«Тут можна робити і цукор, і паливо», - нардеп про Гнідавський завод*

0
-2
«Тут можна робити і цукор, і паливо», - нардеп про Гнідавський завод*
На Гнідавському цукровому заводі побувала народний депутат, заступник голови комітету з паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Ольга Бєлькова.

Депутат приїхала у вівторок, 13 лютого, - повідомили у прес-службі Гнідавського цукрового заводу.

Парламентар разом із головою наглядової ради Гнідавського цукрового заводу Ярославом Галькевичем та директором ТОВ «Біопаливно-енергетична компанія» Юрієм Проником побували на виробництві, де народний обранець мала змогу ознайомитись з найскладнішими технологічними процесами.

«На сьогоднішній день на заводі створено близько 100 робочих місць. У нас працюють висококваліфіковані спеціалісти з вищою (50% працівників) та середньою спеціальною і технічною освітою (35%). В перспективі плануємо ще створювати робочі місця, аби висококваліфіковані спеціалісти не змушені були збирати полуницю у Польщі, адже вони потрібні нам. В плані розвитку біогазового комплексу Гнідавського цукрового заводу, протягом 5 років буде створено додатково близько 400 робочих місць», – поділився планами Ярослав Галькевич.

Свого часу, під час втілення проекту в життя на підприємство приїздили французи та голландці, вони зазначили, що такого комплексу немає і в Європі.

«Сьогодні ми маємо створювати такі умови, щоб бізнесмени могли будувати такі заводи. Те, що я побачила, відверто вражає – це високотехнологічне підприємство, яка виробляє продукцію, що потенційно може здешевити енергію для людей. Тут можна виробляти продукцію повного циклу, починаючи від цукрового буряка і закінчуючи альтернативним паливом. Саме на таких підприємствах ми можемо продукувати високотехнологічні і разом з тим з високою доданою вартістю продукцію, а це і робочі місця, сплачені податки до бюджету, а відповідно й ожвавлення економіки», – наголосила Ольга Бєлькова.

За результатами зустрічі народний обранець пообіцяла проаналізувати, яким чином сьогодні Європа стимулює відповідне виробництво та працювати над створенням відповідних умов, аби скласти гідну конкуренцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні