Вікторія Жуковська розповіла, як стала ведучою

0
5
Вікторія Жуковська розповіла, як стала ведучою
Ведуча фестивалів та радійниця Вікторія Жуковська розпочала свою кар’єру зі знайомства з письменником і журналістом Іваном Корсаком.

Саме засновник корпорації «Сім’я і Дім» свого часу взяв її на роботу, - розповіла Жуковська в інтерв’ю «Волинській правді».

«Коли я була студенткою, то побачила газету, де набирали на радіо людей. Тоді подумала, що, може, то я хочу бути радіоведучою. Це був третій чи четвертий курс університету. Я прийшла до нього на співбесіду. Мені сказали записати диск, касету… Тоді набрали людей з досвідом. Але поспілкувавшись зі мною, він того так просто не лишив і за тиждень-два Корсак мене знайшов через якихось сто вісімдесят восьмих людей», - пригадала ведуча.

«В мене коліна трусилися, бо це ж така поважна людина. Я боялась йому в очі глянути, а він був настільки привітний і позитивний. Він забрав мене в газету працювати. Я тоді була молода-зелена. Шеф часто викликав до себе в кабінет і завжди казав, що молодість – велика перевага», - додає вона.

«Це одна з найсвітліших людей. Дякуючи йому я тут. Хто зна, може б я зараз була вчителькою чи працювала деінде», - зазначає ведуча радіо «СіД FM».

Нагадаємо, письменник і журналіст Іван Корсак помер 7 грудня 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні