За 2017 рік міська рада не купила жодного тролейбуса

0
3
За 2017 рік міська рада не купила жодного тролейбуса
Луцьке підприємство електротранспорту не закупило жодного тролейбуса за минулий 2017 рік.

Про це повідомив екс-заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко у четвер, 1 лютого, під час круглого столу «Волинського центру розвитку урядування».

Зокрема, аналізуючи досягнення місцевої влади за минулий рік, Сергій Григоренко зазначив, що під час його перебування при владі, на маршрути виїжджали 50 тролейбусів, зокрема проблема їх нестачі вирішувалася закупівлею старих польських «рогатих».

Зі слів екс-заступника міського голови, нині на маршрути виїжджає 39-40 тролейбусів, а це на 10 менше. Нинішня ж влада за 2017 рік не закупила жодного тролейбуса.

«Ми планували збільшити кількість тролейбусів до 90 і замінювати ними маршрутки - це було б вигідно лучанам», - зазначив Григоренко.

Нагадаємо, у червні-серпні 2018 року у Луцьку планують придбати 30 нових тролейбусів за 5,7 мільйонів євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні