«Бюджетні кошти використовують для піару писків», - речниця волинського губернатора

4
0
«Бюджетні кошти використовують для піару писків», - речниця волинського губернатора
Речниця волинського губернатора Володимира Гунчика Світлана Головачук каже, що написана нею програма розвитку медіа-простору Волині та впровадження державної інформаційної політики використовується депутатами для інших цілей.

Про це Світлана Головачук написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У 2016-му особисто написала Обласну програму розвитку медіа-простору Волині та впровадження державної інформаційної політики на 2016 – 2020 роки. Нині, в 2018-му, на весь голос кажу: документ сей себе повністю вичерпав", - йдеться у дописі.

За її словами, у 2017 році облдержадміністрація не пропонувала фінансувати заходи цієї програми для обох виконавців (головних розпорядників коштів): відділу інформаційної політики ОДА та виконавчого апарату облради.

"Документ, мета якого інформувати громаду про… позицію держави, роз’яснювати реформи їх суть та принципи впровадження, про соціально-економічний розвиток регіону та ключові події, підтримувати медіа-ініціативи і в такий спосіб розвивати медіа-простір, фактично використовується як механізм проведення бюджетних коштів для піару писків", - каже Світлана Головачук.

За словами речниці волинського губернатора, у середу, 24 січня на засіданні депутатської комісії обранці громади слухали звіт про виконання заходів програми за 2017 рік.

"Але – до звіту: так чого публічно це зробив тільки ВІП ОДА? Чому рада не оприлюднила аналогічної інформації? У матеріалах комісії – не було. На сайті – теж. Озвучено лише цифри: з 550 тис. грн освоїли до 500", - написала Світлана Головачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це напевно про використані 250 тис. на прогаму ОДА.?
Відповісти
А що освоює облрада і такі суми, коли голови на місці немає? :)
Відповісти
Коли вже депутати більшості відповідатимуть за обрання головою облради бізнесмена, - котрому начхати на Конституцію та ЗУ про працю! ЗУ Про місцеве самоврядування та ін... Волинь, за усі роки незалежності не знала більшого прогульщика та найнятого громадою працівника водночас. ГАНЬБА Палиці та більшості в облраді!!! Зрештою, як і меншості, яка б мала блокувати роботу облради, доки Палиця не буде переобраний!!! Більше трьох років немає порозуміння між облрадою та адміністрацією!!! Це ж відбивається на житті області!!!! Блін!!!
Відповісти
Мля, а Що зробив Палиця за три роки?!!! Та НІЧОГО!!! У його звітах одна водичка і самопіар!!! Єдине досягнення - виробив усіма правдами-неправдами рік тому ліцензії для власного видобутку бурштину, міді. Він каже, що запрацює Волиньприродресурс - тоді можна говорити він свою місію здійснив:70% прибутків від продажу піде в його офшор, а на 30% люди отримають зарплату і область отримає УВАГА!!! ПДФО з зарплати працівників, фактично його рабів!!!! Знову нас обдиратиме Коломойський та його партнери чиї писки, світиться за гроші облради в екранах!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні