У Луцьку зловили 20 «автоандонів»

4
1
У Луцьку зловили 20 «автоандонів»
У Луцьку муніципали склали два десятки адміністративних протоколів на водіїв-порушників.

Про це інформує прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Ранок вівторка та середи у інспекторів муніципальної варти Луцької міської ради розпочався з роз’яснення правил паркування та Правил благоустрою міста Луцька для водіїв, які залишили свої машини «ночувати» на вулицях Зацепи, Кравчука, Дорошенка, Петра Маха, Вороніхіна, Сагайдачного, Січовій, Соборності на зеленій зоні, тротуарах, дитячих майданчиках тощо.

Інспектори склали на водіїв-порушників адміністративні протоколи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де їм паркуватись?? Облаштуйте територію паркомісцями і не будуть на газоні стояти..Чи краще біля підїздів ставати зате на асфальті??
Відповісти
на автомобільній стоянці ,як всі нормальні люди. До речі, прибудинкова територія - для короткочасної стоянки автомобілів, не для "ночівлі"
Відповісти
А коли на Украіінки почнуть штрафувати?!І не розказуйте що там нема забороняючих знаків,там пішохідна вулиця,а з неіі зробилипарковку!!!
Відповісти
20 це не показник. Скільки з них реально оплатить штраф?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні