Десятки крадіжок і водіння без прав: у Луцьку впіймали «порушника зі стажем»

0
-5
Десятки крадіжок і водіння без прав: у Луцьку впіймали «порушника зі стажем»
У Луцьку патрульні затримали чоловіка, який лише цьогоріч скоїв понад десяток крадіжок, а також керував автомобілем без прав.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

25 серпня екіпаж патрульних отримав інформацію, що на автозаправці у Луцьку перебуває чоловік, який підозрюється у скоєнні крадіжки два дні тому: 23 серпня він поцупив з приміщення продукти та речі.

Інспектори встановили, що молодик приїхав на автомобілі, однак, помітивши працівників служби охорони, покинув транспортний засіб і втік у невідомому напрямку.

Патрульним вдалось встановили особу чоловіка: вони знайшли копію постанови про притягнення його нещодавно до відповідальності за те, що керував автомобілем, не маючи на це права – кілька днів тому полісмени затримали його за кермом в стані алкосп’яніння.

Інспектори розпочали пошуки підозрюваного. Врешті, їм зателефонував працівник автозаправки та повідомив, що підозрюваний знову перебуває біля свого автомобіля. Зловмисник уже хотів від'їжджати, але, помітивши правоохоронців, вискочив і побіг. Один з патрульних наздогнав його і затримав.

На 31-річного чоловіка знову винесли постанову за керування без документів. Також встановили, що цьогоріч той скоїв уже більше десятка крадіжок. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні