Благодійний фонд «Рідна Волинь» привітав Павла Зіброва

0
7
Благодійний фонд «Рідна Волинь» привітав Павла Зіброва
З нагоди 60-ти річного ювілею, народний артист України Павло Зібров запросив на свій бенефіс в Палац України у місто Київ багатьох друзів, відомих творчих особистостей, побратимів по мистецькому ремеслу.

Приємно зазначити, що від Волині популярний співак запросив на свій творчий вечір заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, з яким він давно дружить, співпрацює, співає пісню «Посміхайтесь, друзі» (музика Василя Дунця, вірші Віталія Іваницького) та голову благодійного фонду «Рідна Волинь" Дмитра Глазунова.

Волиняни достойно привітали іменинника і подарували маестро Павлу Зіброву копію оригіналу ікони чудотворної Холмської Божої Матері.

Дмитро Глазунов у своєму вітальному слові побажав Павлу Зіброву, щоб цей древній чудотворний образ Богоматері був заступницею для нього і його родини та в подальшому сприяв успіху в творчості відомого артиста.

Павло Зібров висловив вдячність Дмитру Глазунову та Віталію Іваницькому за такій цінний дарунок: "В перший приїзд з концертом на Волинь я обов'язково відвідаю музей Волинської ікони, щоб приклонитися до оригіналу чудотворного образу Богородиці, а також відвідаю воїнів АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів у рамках проекту «Мистецька терапія», який реалізовує благодійний фонд «Рідна Волинь».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні