Волинський політик хоче легалізувати проституцію

11
8
Волинський політик хоче легалізувати проституцію
Керівник обласного осередку Cоціалістичної партії Ілля Токаренко пропонує легалізувати надання сексуальних послуг.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Чоловік хоче відправити відповідну петицію на розгляд до Верховної ради.

"Дуже часто на вечірніх вулицях ми можемо бачити працівниць секс індустрії. Сайти знайомств, групи в соціальних мережах пропонують скористатися цими послугами. Дехто використовує ці послуги заради свого задоволення, дехто користується цими послугами бо не мають змоги налагодити відносини, а причини насправді бувають різні, від фізичної непривабливості до інвалідності. Також такими послугами користуються підлітки, які за своєю статевою зрілістю намагаються самозатвердитися як чоловіки.", - йдеться у дописі.

Токаренко підкреслює, що часто особи які надають послуги сексуального характеру, піддаються фізичному насиллю, катуванням та знущанням, наражаються на небезпеку захворювання венеричними хворобами і тим самим наражають на небезпеку користувачів цих послуг.

"В даному випадку є тільки одне вирішення, це вирішення на законодавчому рівні", - зауважує Ілля Токаренко.

Він вважає, що легалізуючи сексуальну індустрію, відкриється ще один канал надходжень до місцевих бюджетів.

"Пропоную на законодавчому рівні дозволити облаштування будинків з надання сексуальних послуг, внести поправки до трудового та цивільного кодексу, дозволити на місцевих рівнях, шляхом громадських обговорень сприяти облаштуванню таких будинків", - підсумовує Токаренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цілком за! Комусь, звичайно, невигідна легалізація, бо позбудеться прибутку від кришування та сутенерства. Але загалом від цього більшість виграє: бізнес вийде з чорного ринку, підуть податки до бюджету, робітниці будуть мати закріплені законом права та обов'язки. Комусь це звучить смішно, але варто глянути правді у вічі - проституція існує майже весь період людства і єдиний шлях зробити її корисною справою для всіх людей - її узаконення.
Відповісти
х..й бантіком зав'язати не пробував? попробуй. нефіг лізти на сторонніх баб, як не можеш зі своєю домовитись.
Відповісти
Підтримую 100%
Відповісти
Так він уже давно цим займається!
Відповісти
Ілля,бери тазік і в міськраду-помийся! Ну,як там,Луценко взяв покази в леніна..? Яку ще херню придумаєш...???
Відповісти
Так це Луценко мав брати а не я! Смійтеся з себе шановні, бо ви Луценків привели до влади але якимось чином ще встигаєте жити у совку, бо як ще інакше назвати коли не помічаєш що знаходиться серед вас. Прикро
Відповісти
А у проституток хтось запитав, чи хочуть вони легалізації? Сплата податки, звітність в податкову і т.д.)))
Відповісти
а Ілля політик?
Відповісти
Ілля крадун і пи...з...дун. Він стількох спонсорів наїїї...ьав, що вимушений був колись з Луцька втікати і жив у Кузніцовську. Особливо нажився у свій час на Руні.
Відповісти
Аххххххахааааааа. Д*біл, яка руна з спонсорами, який кузнєцовск?)))))))))))))
Відповісти
У країнах, де проституція була легалізована, вона зросла в рази. Якщо ви не хочете щоб ваша донька чи племінниця опинилась у борделі, не підтримуйте легалізацію проституції. Бо навіть якщо ваша не потрапить, то потрапить чиясь інша. Українкам потрібна якісна освіта, соціальні ліфти, нормальна робота і достойна оплата праці, а не можливість легально продавати своє тіло для сексуального задоволення покидьків, які вважають для себе припустимим купувати живих людей і трахати, ігноруючи їх почуття і відчуття. Проституція – це насильство, а не робота. Рівень стресових розладів серед проституйованих жінок може зрівнятись хіба що з рівнем таких самих розладів (аж до ПТСР) у жертв воєнних зґвалтувань.
Німеччина і Нідерланди зараз не знають, як їм загнати цього джина легальної проституції назад у пляшку. А країни де суспільство досить здорове для того, щоб розуміти, що проституція це не що інше як згода на зґвалтування за гроші, криміналізують покупців проституції, штрафують їх, одночасно спрямовуючи кошти і зусилля на реабілітацію і соціалізацію жінок, втягнених у проституцію. Це Швеція, Норвегія, Ісландія, Ірландія, Франція, Канада. На черзі запровадження шведської моделі - Ізраїль і Латвія. Люди розуміють, що проституція це злочин, у якому проституйована жінка постраждала, а покупець – злочинець. Пан депутат хоче знехтувати стражданням жінок, в угоду інтересам чоловіків, які прагнуть мати право безлімітного доступу до тіл жінок? Хоче коштом їх піхв, анусів, ротів ремонтувати дороги для своїх лексусів? Це погана ідея, справді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні