Як у Луцьку дивилися фільми просто неба

0
1
Як у Луцьку дивилися фільми просто неба
На стадіоні СНУ відкрили літній сезон нічних кінопереглядів.

У ніч з 20 на 21 травня лучани мали змогу насолодитися фільмом «Неймовірне життя Уолтера Мітті», - повідоляють організатори кіноперегляду.

Цього разу захід проекту «Lutsk night cinema» пройшов на стадіоні СНУ імені Лесі Українки, де кожен охочий міг просто неба переглянути чудову картину.

Координатор проекту Євгенія Ткаченко: «Відкриття сезону – це завжди момент хвилювання для організаторів, чи все вийде так, як заплановано, чи лишаться глядачі задоволеними. Є багато моментів, які варто врахувати при підготовці. Якщо хтось думає, що зробити подібний захід легко, то він помиляється. На щастя, у нашій команді кожен виконував свою важливу місію»

«Як на мене, відкриття сезону на стадіоні пройшло добре. До нас завітало понад 300 глядачів, прийшли і старі друзі, і партнери, і гості на велосипедах. А ще позитивно вразила щедрість глядачів у плані підтримки проекту, бо кожна їхня гривня є часточкою бюджету нашого наступного кінопоказу», - пише координаторка проекту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні