Воїн АТО отримав нову квартиру у Луцьку

1
1
Воїн АТО отримав нову квартиру у Луцьку
У Луцьку учаснику війни на Сході, бійцю батальйону «Айдар» Олександру Шульгану вручили ключі від нової двокімнатної квартири.

Квартиру боєць отримав у новому житловому комплексі «Затишний», який будує Луцький домобудівельний комбінат на вулиці Іващенка.

У п’ятницю, 19 травня Олександрові урочисто вручили Сертифікат та ключі від нової домівки. Військовий капелан, протоієрей Михайло Бучак освятив помешкання, а привітати новосела з радісною подією прийшли бойові побратими.

Як повідомила заступник генерального директора компанії «ЛДБК» Алла Бондарук, квартиру боєць отримав в рамках виконання Меморандуму, підписаного у 2015 році між ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат, та громадськими організаціями «Волинська обласна організація ветеранів АТО», «Члени родин загиблих в АТО «Надія» та обласним осередком Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

«Будівельна компанія «ЛДБК» розуміє, наскільки важливі проблеми забезпечення житлом учасників АТО. Тому наша компанія з власної ініціативи зобов'язалася передати 10 квартир воїнам, які найбільше цього потребують», - повідомила Анна Бондарук.

Олександр Шульган – третій, хто отримав квартиру від «ЛДБК». На черзі – ще сім сімей воїнів, яким забудовник безкоштовно надасть житло.

«Така соціальна ініціатива – перша в Україні. Хоча наша компанія пропонувала таку ініціативу запровадити на всеукраїнському рівні. Та в будь якому разі ми продовжуємо свою роботу», − каже Алла Бондарук.

Айдарівець Олександр Шульган розповів, що раніше жив помешканні, розміщеному у колишній пекарні Волинської духовної семінарії. Старе житло мало всього 22 квадратних метри, до того ж там не було водопроводу і каналізації.


Теги: ато, лдбк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрий день. Шановні -пановн у мене до Вас,просте запитання -чи робиьн Ви серед мімей загиблих воїнів АТО (вибір по персоналіях),коли в ціліх реабілітації організовуєте відпочинкові тури Європі(Турція,Юолгарія) та Україні (закарпатя) - не чеквючт відповіді я стведєую,що ТАК !!! зважаючи, що з дня загибелі мого Сина 27.07.2014 року - жодного разу ( ваша орг.) ..... за , що Вам велика ПОДЯКА. Запитую Вас тому,що до голови громадської організації Ковельського району з газвою співзвучною з Вашою *Віра* звертатись немає гіякого сенсу!!!?.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні