На Маневиччині викинули тонни решток тварин

7
5
 На Маневиччині викинули тонни решток тварин
У ніч з 12 на 13 травня на території Черевахівської сільської ради Маневицького району у лісі викинули кілька машин із рештками тварин і загорнули землею.

Голова Черевахівської сільської ради Валентина Чернишена розповіла, що ці рештки були знайдені лише 13 травня, коли місцеві жителі відчули неприємний запах тухлятини. Люди переконані, що у їхні ліси привезли тушки тварин з Ковельського ветсанзаводу, - про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Валентина Чернишена зазначила, що поліція була на місці події, взяла у неї пояснення, проте поки що ніяк не прокоментувала інцидент.

Варто зауважити, що місце, де закопали рештки тварин, знаходиться між селами Соф’янівка та Оконськ.

"Бездіяльність виконавчої влади призвела до того, що тваринні відходи із Ковельського ветсанзаводу вже почали «мандрувати» областю, як львівське сміття", - прокоментував ситуацію депутат Волинської обласної ради Іван Киричик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"бугагашенька" - кажуть одне, роблять друге, коротше качучи займаються окозамилюванням, а проблему ніхто не вирішує... Але як це "по-нашому" викинути сміття сусідові...
Відповісти
доблокувалися... і дослухались популістів типу Гузя та Палиці.
Відповісти
А Палиця зі Швейцарії щось з цього приводу казав? Щось ніхто не чув... :)
Відповісти
блокування організовувались за гроші фонду.
Відповісти
трендиш старий.....може і за гроші фонду, але не Палиці
Відповісти
Кому треба - той почув)))
Відповісти
А чого ж дивуватись, всі ж з одного тіста і якщо Львів (патріотичний) забруднює всю Україну, то хтось інший по інакшому буде робити? Це ментальність українська :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні