Засудили п’яного сільського голову, який ганяв по Луцьку за кермом

2
-2
Засудили п’яного сільського голову, який ганяв по Луцьку за кермом
У сільського голови на Волині забрали водійські права і оштрафували за "п'яну" їзду.

За водіння у стані алкогольного сп’яніння судпризначив 10 тисяч гривень штрафу та на рік позбавив водійських прав голову сільради Піддубців Бориса Горбатюка, - повідомляє Четверта влада.

ВІД ПЕРЕВІРКИ ВІДМОВИВСЯ, СУД ПЕРЕНОСИВ

Сільського голову на «Нісані» патрульні зупинили 21 листопада минулого року у Луцьку на вулиці Рівненській о 14.30 годині. У нього помітили ознаки алкогольного сп`яніння: нестійка хода, запах алкоголю з рота, нечітка вимова та координація рухів.

Однак, від проходження огляду на стан алкоспяніння у встановленому законом порядку посадовець відмовився.

В судове засідання сільський голова, брат колишнього народного депутата від Партії регіонів Анатолія Горбатюка Борис Горбатюк не з`явився, але подав на адресу суду клопотання про відкладення справи.

Це вже було не перше таке клопотання Бориса Горбатюка і розгляд справи кілька разів відкладався, тож суд запідозрив його у зловживанні своїми процесуальними правами з метою уникнення відповідальності.

Тому справу Бориса Горбатюка суд вирішив розглянути за його відсутності.

ШТРАФ,СУДОВИЙ ЗБІР І ЗАБОРОНА СІДАТИ ЗА КЕРМО

Зрештою взявши до уваги складений патрульними протокол на водія, висновок Волинського обласного наркологічного диспанесеру та письмові пояснення, суддя постановив визнати винним сільського голову Піддубців та оштрафувати його на 10 тисяч 200 гривень.

Крім того, його позбавили права керувати транспортними засобами на один рік. Також посадовець має сплатити 320 гривень судового збору.

Поки не відомо чи буде оскаржувати сільський голова таке рішення в апеляційній інстанції. Для цього у нього є ще кілька днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цього гандона ще посадити треба.
Відповісти
Та невже до нього до брались ?!
Нарешті таких не просто садити треба ,а руки і язик відірвати , тільки погрожувати вміє і всякі статті із наклепом замовляти разом із своїм братиком,бо у самого сірої речовини не вистачає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні