Нардеп Лапін – в лікарні

21
-10
Нардеп Лапін – в лікарні
Народний депутат Ігор Лапін перебуває на лікуванні.

Про це він повідомив на своїй сторіці у мережі Фейсбук.

"Порахував, що лікуватись 3120грн. трохи дешевше, ніж ховати, тому пішов і здався лікарям. Сказали, що поремонтують те, що відбивали сєпарські снаряди. Хвастаюсь: я тоже сміливий і уколів не боюсь", - повідомив у дописі луцький нардеп.

На світлинах, які він оприлюднив - кардіологічні препарати: тівортін, церебролизин, мексикор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нафіга ви це постите? Теж мені новина, Лапін піариться. З нього такий вояка був як і депутат.
Відповісти
Підтримую, що піариться і депутат ну просто ніякий і мені соромно за таких людей. Та ще пише, що гроші економить, знаєм про його ліві надходження від людей нічого на сховаєш.
Відповісти
Ще було б цікаво як він сьогодні покакав, поїв, який у нього настрій і т.д. Скажіть, який Луцьку толк від даного персонажу?? Якщо Герой, то як Ярош, на передову. А ні, здай мандат.
Відповісти
Чого він не на Майдані в Києві або у Луцьку, чому не звітує??? Напевне немає що сказати людям, тому і "прикрився профілактикою". Вечорами з телека не вилазить, значить не так все і погано.
Відповісти
А його і в 2014 році на Майдані не було. Два рази приїхав, пофоткатись і звалив в Ковель. А людям голову порочить своїм "героїзмом".
Відповісти
В якій лікарні лікується? Соромно за таких депутатів.
Відповісти
Церебролізин - Ліки, що не лікують, вже давно довели, що вони не ефективні. Тівортін - по суті амінокислота аргінін ( жінки мають бути в курсі ). Мексикор - антиоксидант, поєднання вітаміну В6 та бурштинової кислоти, цитую :Мексикор уменьшает токсические эффекты этанола. Призначення цих препаратів - як фраза знайомого лікаря : А давай, ти полежиш, відпочинеш, общєукрєпляющі поколем?
Відповісти
А то він лікується від бурштинової залежності?
Відповісти
Для чого з себе робити героя? Герої мовчать про те, до лежать в лікарнях. Гидко...
Відповісти
Клоун. Вирішив за державні кошти прокапатись. Які снаряди???? Контузію приписав собі, коли втікав і вдарився об дерево головою))))
Відповісти
Чому не в Києві чи не на передовій? Все просто Лапін є одним з тих хто на Волині кришує бурштин.
Відповісти
після п'янки треба прокапатись
Відповісти
І що треба мати в голові, щоб так піаритись? Жодна притомна людина такого не зробить. А це депутат. Задумайтесь хоч тепер ті, хто за нього голосував. Мені просто смішно - це ж Лапін.
Відповісти
Позор!
Відповісти
Тільки не вмирайте!
Тримайтеся!
...Скоро вибори...
Відповісти
Нехай про свій новенький WV розповість "економний" депутат :)))
Відповісти
Хахаха лікується цікаво відчого? а нічо що то не ліки а для реабілітація або для зміцнення організму просто лікар приписав проколотись після запою .
Відповісти
Для чого поливати брудом, і писати всяку хрень?. Це що по приколу? Прийдіть в приймальню, коли нардеп буде проводити, прийом громадян у Луцьку, і вискажіть все, що Ви про нього думаєте - в очі... В кожного ж буде такий шанс... Цікаво хоть один прийти наважиться?!))
Відповісти
Це не поливання брудом, це таке відношення до даної особи в звичайних людей. А на рахунок приймальної - так немає про, що з цим виродком обговорювати. Все стане на свої місця, коли закінчиться термін депутатства!!!
Відповісти
Давай покажу тобі...
Відповісти
Що там сепари могли могли снарядами йому відбити?(((. Він ж там лише селфі і робив та в Інтернеті сидів. Хто взагалі за нього голосував?(((. Краще під плінтус від сорому сховався а не писав в такий час тупі пости(((.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні