У волинській школі не було свята першого дзвоника

0
7
У волинській школі не було свята першого дзвоника
Святкова лінійка з нагоди Дня знань не відбулася у Черемошній Волі, що на Любомльщині.

Школа населеного пункту підпадає під оптимізацію. Тож, прийшовши вранці на урочисту, десятеро учнів почули від директора, що свята не буде, - повідомляє Кордон.

За словами батьків, їм повідомили, що з 25-го серпня директор вже не виконує свої обов’язки офіційно, а отже й наказу щодо початку навчального процесу тут видати не може. Та до останнього дня вони так і не з’ясували, де ж мають навчатися їхні діти.

У Черемошну Волю 1-го вересня прибула заступник начальника управління освіти Волинської ОДА Тетяна Соломіна. Разом з нею батьки відвідали заклади освіти в сусідніх селах – Ясному та Нудижах.

У селі Ясне школа теж може недовго проіснувати. Адже умови приміщень вже не є в належному стані та й класів не вистачає.

Батьки проти того, аби їх маленькі діти доїжджали 7 кілометрів у Нудиже. Й прагнуть хоча б початкову школу в рідному селі відвоювати.
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні